Om

Om Gebrokken norsk

Gebrokken norsk er en nettside hvor jeg skriver om alt og ingenting uten å tenke på språk. Norsk er ikke mitt morsmål, men likevel vil jeg ytre meg på norsk til tross for at norsken min er langt fra perfekt. Tekstene du leser på denne websiden er ikke av høyt språkkvalitet. Jeg er ikke sikker at innholdet er av høyt kvalitet heller :). Du er herved varslet.

Du kan lese litt mer om min motivasjon her.

Om meg

Hallo, ja!

Jeg heter Francis Augusto Medeiros-Logeay. Jeg havnet i Norge i 2011, og er opprinnelig fra Brasil.

Etter en karriere som advokat i hjemlandet mitt, så bestemte jeg å studere i det store utlandet, og skjebne - eller gratis utdanning på engelsk som det heter - tok meg hit.

Mye har skjedd siden jeg kom til Norge i en regnfylt august: jeg fullførte studien som planlagt, men jeg bestemte meg at jeg ville bli boende her. Da tok jeg en ny utdanning - denne gangen i informatikk, ble norsk statsborger siden 2019, og har aldri sett meg tilbake.

Jeg er veldig glad i løping (særlig langdistanse), tekniske hobbyer (mikrokontroller, nettverk, virtualisering, ldap, osv) og litt sykling (fun-fact: jeg er en Brompton-sykkel som jeg er veldig glad i).

Følg meg på Mastodon.